INFO

Muistijälkiä niistä päivistä,

kun äidin syli oli täynnä

Muistijälkiä niistä päivistä,

kun äidin syli oli täynnä

Muistijälkiä, joihin voi aina

uudelleen palata

Muistijälkiä, joihin voi aina

uudelleen palata

Muistijälkiä elämästä ja sen vaiheista.

Muistijälkiä elämästä ja sen vaiheista.

A picture is a poem without words.

(Horace)
ASIAKKAILTA

01 / 07

— 
JOHANNA 1/2

Perheemme lifestylekuvaus kanssasi oli ihana ja kaikin puolin onnistunut kokemus. Se, miten huomaat pienet hetket ja yksityiskohdat puhuttelee syvästi ja parhaiten se pääsee esille tämän tyyppisissä kuvauksissa - kun kuvat otetaan ajan kanssa, rennosti, sopivasti perhettä ohjaillen, mutta tilaa antaen. Lapset saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, ja vanhempienkin jännitys pikkuhiljaa helpottaa. Valitsimme tämän kuvauksen, jotta perheellemme tärkeä kuvaus olisi enemmän kuin vain potretit..

VALOKUVAUKSET

merkityksellistä ja aitoa

Kuvaan sinulle tarinoita, joiden päähenkilöinä olet sinä itse, rakkaimpasi tai te yhdessä. Kuvat kertovat sinusta aidosti ja rehellisesti. Uskon, että juuri ne aidot yhteydet välillänne ja ainutkertaiset hetket tässä ajassa on se, mitä haluat muistaa myös myöhemmin. Kuvat saavat sinut muistamaan, miltä silloin tuntui. Kuvat kertovat myös tulevien sukupolvien ihmisille, mikä oli sinulle tärkeää. Nämä tarinat heräävät aina uudelleen eloon meidän ja heidän sydämissään.


Haluan luoda sinulle merkityksellisistä hetkistä merkityksellisiä kuvia.

Kuvia, jotka tuntuvat ja resonoivat sinussa. Kuvaukset haluan tehdä kanssasi aina ilman kiirettä, ainutkertaisia hetkiä vaalien. Kuvitan elämäsi hetkiä muistoiksi, jossa sinulla on yhteys sinuun, läheisiisi ja tähän maailmaan.


Valokuvaamisen lisäksi haluan olla apuna ja tukena toisille valokuvaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan valokuvauksessa ja yrittäjyydessä. Mentorointi- ja koulutuspakettini avulla saat lisäpotkua työhösi ja auttaa sinua menestymään valokuvausalalla.


Lähde matkalle kanssani, tehdään yhdessä muistoja, joihin voi palata uudelleen, ja jotka voi aina tuntea uudelleen. Luodaan yhdessä merkityksiä.

sinulle, valokuvaaja

Vanha sähkötehdas

Studioni sijaitsee idyllisessä vanhassa sähkötehtaassa Euran Paneliassa. Studiotoiminnan lisäksi tehtaalla järjestetään aika ajoin muutakin toimintaa, kuten pop up -myyjäisiä, kurssitoimintaa yms.

PHOTOGRAPHY IS A WAY OF FEELING, OF TOUCHING, OF LOVING. WHAT YOU HAVE CAUGHT ON FILM IS CAPTURED FOREVER… IT REMEMBERS LITTLE THINGS, LONG AFTER YOU HAVE FORGOTTEN EVERYTHING.

(AARON SISKIND)

valokuvaaja Satakunta - äitiyskuvaus - muotokuvaus - perhekuvaus - rakkauskuvaus - hääkuvaus - yrityskuvaus - brändikuvaus - mentorointi - sparraus - valokuvauskurssit - Kokemäki - Eura - Panelia

@kaijamarjanen
Follow me on Instagram