INFO

Muistijälkiä niistä päivistä,

kun äidin syli oli täynnä

Muistijälkiä niistä päivistä,

kun äidin syli oli täynnä

Muistijälkiä, joihin voi aina

uudelleen palata

Muistijälkiä, joihin voi aina

uudelleen palata

Muistijälkiä elämästä ja sen vaiheista

Muistijälkiä elämästä ja sen vaiheista

"A picture is a poem without words."

—Horace

ASIAKKAILTA
1 / 7

JOHANNA 1/2

Perheemme lifestylekuvaus kanssasi oli ihana ja kaikin puolin onnistunut kokemus. Se, miten huomaat pienet hetket ja yksityiskohdat puhuttelee syvästi ja parhaiten se pääsee esille tämän tyyppisissä kuvauksissa - kun kuvat otetaan ajan kanssa, rennosti, sopivasti perhettä ohjaillen, mutta tilaa antaen. Lapset saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, ja vanhempienkin jännitys pikkuhiljaa helpottaa. Valitsimme tämän kuvauksen, jotta perheellemme tärkeä kuvaus olisi enemmän kuin vain potretit..

1 / 7

Kaija

Muotokuvaaja - tarinankertoja - muistojen tekijä


Olen valokuvaaja, koska uskon valokuvien kokonaisvaltaiseen ja merkitykselliseen voimaan. Haluan tallentaa elämää ja sen hetkiä muistoiksi, jotta niihin palata aina uudelleen ja voi tuntea ne hetket uudelleen. Valokuvat luovat merkitystä elämään ja ovat kullanarvoisia myös vuosien päästä.


REAL - AUTHENTIC - UNIQUE PIECE OF ART. Nämä ovat arvoni. Aitous tarkoittaa minulle sitä, että en pyri luomaan täydellisiä ja keinotekoisia kiiltokuvia, vaan tavoitteeni on tallentaa kuviin elämän upeus ja rosoisuus sekä kaunis epätäydellisyys juuri sellaisina kuin ne ovat. Juuri se tekeekin kuvista paradoksaalisesti täydellisiä ja ainutlaatuisia.


Haluan ajatella, että jokainen valokuva, jonka luon, on uniikki taideteos. Annan luovuuteni virrata kuvauksissa vapaasti, jotta voimme luoda yhdessä jotain aivan uutta ja ainutlaatuista. Näin ollen kuvista tulee käsintehtyjä mestariteoksia, jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja tarinaasi.


Kun valitset minut valokuvaajaksesi, saat enemmän kuin vain kuvia – saat todellisen taidekokemuksen. Jokainen kuva on rakkaudella ja omistautumisella luotu ainutlaatuinen teos, joka tulee pysymään arvokkaana osana elämääsi ikuisesti.


Ota yhteyttä ja ikuistetaan elämäsi hetket taideteoksiksi.


Terveisin,

Kaija

Vanha sähkötehdas

Studioni sijaitsee idyllisessä vanhassa sähkötehtaassa Euran Paneliassa. Studiokuvausten lisäksi tehtaalla järjestetään aika ajoin muutakin toimintaa, kuten pop up -myyjäisiä, kurssitoimintaa yms. Tehtaan iso sali on nyt myös varattavissa kokous- tms. käyttöön yrityksille ja yhdistyksille.

tutustu tehtaaseen

"PHOTOGRAPHY IS A WAY OF FEELING, OF TOUCHING, OF LOVING. WHAT YOU HAVE CAUGHT ON FILM IS CAPTURED FOREVER… IT REMEMBERS LITTLE THINGS, LONG AFTER YOU HAVE FORGOTTEN EVERYTHING."

—AARON SISKIND

Satakunta - valokuvaaja Satakunta - muotokuvaus - perhekuvaus - rakkauskuvaus - äitiyskuvaus - yrityskuvaus - brändikuvaus - mentorointi - sparraus - valokuvauskurssit - Kokemäki - Eura - Panelia

Follow me on Instagram

@kaijamarjanen