INFO

Muistijälkiä niistä päivistä,

kun äidin syli oli täynnä

Muistijälkiä niistä päivistä,

kun äidin syli oli täynnä

Muistijälkiä, joihin voi aina

uudelleen palata

Muistijälkiä, joihin voi aina

uudelleen palata

Muistijälkiä elämästä ja sen vaiheista.

Muistijälkiä elämästä ja sen vaiheista.

A picture is a poem without words.

(Horace)
ASIAKKAILTA

01 / 07

— 
JOHANNA 1/2

Perheemme lifestylekuvaus kanssasi oli ihana ja kaikin puolin onnistunut kokemus. Se, miten huomaat pienet hetket ja yksityiskohdat puhuttelee syvästi ja parhaiten se pääsee esille tämän tyyppisissä kuvauksissa - kun kuvat otetaan ajan kanssa, rennosti, sopivasti perhettä ohjaillen, mutta tilaa antaen. Lapset saavat olla juuri sellaisia kuin ovat, ja vanhempienkin jännitys pikkuhiljaa helpottaa. Valitsimme tämän kuvauksen, jotta perheellemme tärkeä kuvaus olisi enemmän kuin vain potretit..

VALOKUVAUKSET

merkityksellistä ja aitoa

Kuvaan sinulle tarinoita, joiden päähenkilöinä olet sinä itse, rakkaimpasi tai te yhdessä. Kuvat kertovat sinusta aidosti ja rehellisesti. Uskon, että juuri ne aidot yhteydet välillänne ja ainutkertaiset hetket tässä ajassa on se, mitä haluat muistaa myös myöhemmin. Kuvat saavat sinut muistamaan, miltä silloin tuntui. Kuvat kantavat sukupolvien yli, ja niistä jää kaunis muisto tuleville sukupolville. Kuvista heijastuu se, mikä oli sinulle tärkeää. Nämä tarinat heräävät aina uudelleen eloon sydämissämme.


Haluan luoda sinulle merkityksellisistä hetkistä merkityksellisiä kuvia.

Kuvia, jotka tuntuvat ja resonoivat sinussa. Kuvaukset tapahtuvat aina ilman kiirettä, ainutkertaisia hetkiä vaalien.


Valokuvaamisen lisäksi haluan olla apuna ja tukena sinulle valokuvaaja, joka haluat syventää osaamistaan valokuvauksessa ja yrittäjyydessä. Ohjaus- ja koulutuspakettini avulla saat lisäpotkua työhösi ja auttaa sinua menestymään valokuvausalalla.


Lähde matkalle kanssani, tehdään yhdessä muistoja, joihin voi palata uudelleen, ja jotka voi aina tuntea uudelleen. Luodaan yhdessä merkityksiä.

sinulle, valokuvaaja

Haluatko kehittää osaamistasi kollega?

Tutustu ohjauksiini. Nostetaan osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin.

Vanha sähkötehdas

Studioni sijaitsee idyllisessä vanhassa sähkötehtaassa Euran Paneliassa. Studiotkuvausten lisäksi tehtaalla järjestetään aika ajoin muutakin toimintaa, kuten pop up -myyjäisiä, kurssitoimintaa yms.

PHOTOGRAPHY IS A WAY OF FEELING, OF TOUCHING, OF LOVING. WHAT YOU HAVE CAUGHT ON FILM IS CAPTURED FOREVER… IT REMEMBERS LITTLE THINGS, LONG AFTER YOU HAVE FORGOTTEN EVERYTHING.

(AARON SISKIND)

valokuvaaja Satakunta - äitiyskuvaus - muotokuvaus - perhekuvaus - rakkauskuvaus - hääkuvaus - yrityskuvaus - brändikuvaus - mentorointi - sparraus - valokuvauskurssit - Kokemäki - Eura - Panelia

@kaijamarjanen
Follow me on Instagram