HINNAT JA KUVAPAKETIT

kuvamuistojA, joihin voi palata AINA uudelleen


Miksi? Koska tämä aika ja kaikki siinä on niin kovin arvokasta ja hetket merkityksellisiä. Koska haluamme muistaa, miltä elämä tuntui. Siksi haluan kuvata sinulle rakkaita muistoja talteen. Elämää ja sen hetkiä, jotka ovat nopeasti ohi, mutta uudestaan elettävä ja koettavia kuvien kautta.


Kuvani ovat rehellisiä ja aitoja kuvia ja ne syntyvät luonnollisesti vuorovaikutuksessa kanssasi. Kuvissa on ne tärkeimmät henkilöt ja asiat - sinä, rakkaimpasi tai te yhdessä.

PERHE JA MUOTOKUVAUS

perhekuvaus, äiti&minä-kuvaus, lapsikuvaus, rakkauskuvaus, muotokuvaus, valmistujaiskuvaus, ylioppilas- ja rippikuvaus
Galleria 1 - 350 euroa, 15 digitiedostoa

Galleria 2 - 450 euroa, 30 digitiedostoa

Galleria 3 - 690 euroa, 70+ digitiedostoa


Kuvauksesta koostetaan kaunis, tunnelmallinen kuvapaketti valitsemasi galleriakoon (1-3) mukaan.


Kun kuvasi on huolellisesti käsitelty, saat kuvasi suuriresoluutioisina kuvatiedostoina ja ne toimitetaan sinulle sähköisesti. Kuvapaketti sisältää sekä värillisiä että mustavalkoisia kuvatiedostoja valokuvaajan valinnan mukaan. Kuvien toimitusaika on 3-4 viikkoa kuvauksesta.


Kuvausvarausmaksu 150 euroa maksetaan varauksen yhteydessä ja se hyvitetään koko kuvapaketin hinnasta loppulaskun yhteydessä. Loppulasku toimitetaan sinulle kuvauspäivän aikoihin. Varausmaksun eräpäivä on 7 vrk, loppulaskun 14 vrk.

  • Matkakulut lisätään hintaan, paitsi jos kuvaus toteutetaan Kokemäellä tai Paneliassa. Matkakulut ovat 0,53 e/km, kun edestakainen matka Kokemäeltä kuvauskohteeseen ylittää yli 50 km.
  • Voit tilata digikuvistasi kauniita fine art -valokuvia lisähintaan.
  • Saat halutessasi loppulaskun erissä ilman lisäkuluja.
  • Hinnat sisältävät alv 24 %.
  • ​Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Valokuvaajana pidätän oikeuden muutoksiin.
  • Jos olet ollut aikaisemmin kuvauksessani, saat palaavana asiakkaana -10 % alennuksen normaalihintaisista kuvauksista (ei koske tarjouksia, yrityskuvauksia eikä kuvatuotteita)

YRITYKSEN VISUAALINEN ILME - YRITYKSESI NÄKÖISESTI JA MUOTOISESTI

Henkilökuvaus, tuotekuvausYrityksesi kuvat luovat mielikuvaa yrityksestäsi. Laadukkaat, aidot kuvat yrityksesi visuaaliseen viestintään räätälöidään tarpeidesi mukaan.


Kuvaukset alkaen 350 euroa + alv 24%


TUTUSTU AIEMPIIN TÖIHINI

Äitiyskuvaus

Rakkaudella, äiti

Perhekuvaus

Kalleimmat aarteeni

Muotokuvaus

Tässä ja nyt

Parikuvaus

Rakkauteni, kalleimpani

Satakunta - valokuvaaja Satakunta - muotokuvaus - perhekuvaus - rakkauskuvaus - äitiyskuvaus - yrityskuvaus - brändikuvaus - mentorointi - sparraus - valokuvauskurssit - Kokemäki - Eura - Panelia