KURSSIT JA koulutukset

MENTOROINTIA JA OHJAUSTA

HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA SINULLE VALOKUVAAJA

Nämä koulutuspaketit ovat sinulle valokuvaaja, joka haluat nostaa osaamistasi uudelle tasolle. Omat vahvuuteni on henkilökuvauksessa, tarinallisessa ja taiteellisessa kuvankerronnassa sekä hyvän asiakaskokemuksen luomisessa, mutta sparraan mielelläni myös hinnoittelussa ja yrittäjyydessä. Ohjaukset rakennetaan tarpeisiisi sopiviksi ja näköisiksi. Valitse sinulle sopivin ohjauspaketti - 1x90min, 3x90 min, tai workshop-päivä mallinohjauksineen.

MOTHERHOOD / MUOTOKUVAUS

WORKSHOP

2 1 . 6 . 2 0 2 2
klo 10-16

Rakas kollega, tämä workshop on sinulle, joka haluat nostaa valokuvaustasi uudelle tasolle ja vahvistaa tunnelmallista ja tunteikasta tarinankerrontaa. Saat vinkkini mallin ohjaukseen ja hyvän asiakaskokemuksen luomiseen. Saat myös tukea bisneksesi kehittämiseen. Workshopin teemana on äitiys. Päivä sisältää teorian lisäksi kuvausta mallin kanssa sekä henkilökohtaista ohjausta.

Hinta 945 e + alv 24%.

VARAA PAIKKASI

90 min

150 euroa sis. alv

Ohjausta esimerkiksi
portfolion rakentamiseen, kuvakerrontaan, hinnoitteluun, yrittäjyyteen tarpeidesi mukaan.

Ohjaus käydään verkon välityksellä.

1 x 90 min.

3 x 90 min

420 euroa sis. alv

Ohjausta esimerkiksi portfolion rakentamiseen, oman äänen vahvistamiseen, kuvakerrontaan, yrityksen kehittämiseen tarpeidesi mukaan.

Ohjaus käydään verkon välityksellä.

3 x 90 min.

WORKSHOP

945 euroa + alv

Syväluotaava koulutus, jossa sukelletaan pintaa syvemmälle ja pureudutaan merkitykselliseen valokuvaukseen. Workshopissa keskitytään taiteelliseen, tunteelliseen kuvakerrontaan, mallinohjaukseen ja luovan työn johtamiseen.

T U L O S S A

VALOKUVAUSKURSSIT Harrastajille


Valokuvauksen alkeiskurssilla opit käyttämään kameraasi paremmin ja kuvaamaan kameran manuaalisäädöillä. Kurssi sopii aloitteleville kuvaajille, sekä niille, jotka haluavat kehittyä kuvaajana kameran manuaalisäätöjä käyttäen. Kurssilla opit hallitsemaan liikettä ja vallitsevaa valoa ja saamaan näin parempia kuvia erilaisissa valo-olosuhteissa. Kurssin jälkeen osaat rakentaa kuvia, sommitella ja kertoa tarinaa kuvien kautta. Tiedät, miten hyvä kuva syntyy.


Kurssilla tehdään paljon erilaisia käytännön harjoitustehtäviä, joista saat heti palautetta. Ohjaan sinua aina henkilökohtaisesti. Saat runsaasti hyviä vinkkejä ja ideoita kuvaukseen. Kurssi toteutetaan ryhmäkoulutuksena.

LUOVASTI LUONNON VALOLLA

Valokuvauksen alkeiskurssi harrastelijoille ja aloitteleville kuvaajille. Automaatista manuaaliin.

125 EUROA SIS. ALV

1 / 1

HALUATKO KEHITTÄÄ OSAAMISTASI kanssani?

"Education is not the learning of facts but the training of the mind to think."

—Albert Einstein