HENKILÖKOHTAISTA OHJAUSTA SINULLE VALOKUVAAJA

Haluatko kehittyä valokuvaajana?
Haluatko syventää osaamistasi esimerkiksi tarinan kerronnassa tai kuvan rakentamisessa?
Kaipaatko suunnan näyttäjää tai opastajaa?
Jos vastasit KYLLÄ, henkilökohtaiset ohjaukseni ovat juuri sinulle. Autan sinua nostamaan osaamisesi uudelle tasolle parhaan tietämykseni mukaan.

Portfolioanalyysi


Portfolion rakentaminen voi olla haastavaa, etenkin jos olet aloitteleva kuvaaja. Portfolio kertoo parhaimmillaan omista vahvuuksistasi ja osaamisestasi, sekä myös sinusta kuvaajana. Hyvä portfolio tavoittaa juuri oikeat asiakkaat ja antaa sinun kehittyä kuvaajana. Sitä tulee päivittää aika ajoin, kun taitosi kuvaajana kehittyvät.


Saat analyysini kautta ohjeet portfolion tekemiseen ja vahvempaan ilmaisuun. Analyysin kautta saat varmuutta tekemiseen kokonaisuudessaan. Autan sinua kokoamaan portfoliosi tavoitteidesi mukaiseksi.

PORTFOLIOANALYYSI

Analyysi porfoliostasi tai vaihtoehtoisesti valitsemastasi galleriasta sekä kehittämisideat sen rakentamiseksi tavoitteidesi mukaisesti.

Analyysi sisältää ennakkokysymykset sekä itse analyysin kehittämisideoineen, jotka käydään läpi yhdessä 60 minuutin pituisessa verkkotapaamisessa.

Hinta 120 euroa + alv 24 %.

Kuva ja tarina


Kuvan voi rakentaa monella tapaa. Se muodostuu monesta elementistä ja niiden yhdistelmästä. Hyvä kuva puhuttelee, koskettaa ja herättää tunteita.Kuva ja tarina - koulutukseni auttaa sinua hiomaan kuvistasi yhä voimallisempia ja vaikuttavampia. Koulutuksessa kehitetään taitojasi kuvan rakentamisessa ja kuvailmaisussa. Se antaa sinulle valmiudet tuottaa laadukkaita, tarinallisia ja tunteikkaita kuvia.

Kuva ja tarina

kuvan rakentaminen

Koulutus kuvan rakentamisesta, hyvän kuvan elementeistä ja kuvailmaisusta.

Koulutus sisältää ennakkotehtävät, teoriaa ja käytännön vinkkejä kuvan rakentamiseen, kuva-analyysejä sekä 2 h verkkotapaamisen. Koulutus on mahdollista toteuttaa myös henkilökohtaisena tapaamisena Panelian studiolla.

Hinta euroa 240 euroa + alv 24 %.
(Henkilökoht. tapaaminen + 60 euroa+ alv 24)

HALUATKO KEHITTÄÄ OSAAMISTASI kanssani?

Jätä yhteystietosi, niin olen sinuun yhteydessä.

Education is not the learning of facts but the training of the mind to think.

(Albert Einstein)